кадър bTV Редактор: Лилибет не е истинско име, това е фамилното галено

...
кадър bTV Редактор: Лилибет не е истинско име, това е фамилното галено
Коментари Харесай

Петя Дикова за бебето на Хари и Меган: Лилибет не е истинско име

кадър bTV 

Редактор: 

Лилибет не е същинско име, това е фамилното галено име на кралица Елизабет II. Тя сама се е наричала по този начин като дребна, тъй като не е можела да произнесе цялото си име. Това сподели в утринния блок на bTV Петя Дикова, която следи обстановката към Хари и Меган и новото им бебе, което беше кръстено Лилибет.

„ Другият прякор на кралицата е Cabbage (на британски - „ Зелка “), това значи ли, че по този начин би трябвало да се кръсти едно дете “, разяснява Дикова. Тя добави, че се радва, че Пипи – както я назовават родителите ѝ, е останало отвън кръщелното ѝ удостоверение.

Светската журналистка сподели, че си е направила лично малко изследване във Facebook, което е посочило, че множеството хора у нас считат името Лилибет за безвкусно.

Друга тематика, която се разяснява от българите с отвращение е, че Хари е решил да употребява 5 месеца отпуск по бащинство. От какво ще си вземе отпуск, пита се аудиторията, сподели Петя Дикова.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР